در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من از اداره کار شهرم درخواست بیمه بیکاری دادم،و موافقت شد و نماینده تامین اجتماعی هم موافقت کرد اما نزدیک به شش ماه بیمه و دریافتی برام صادر نشد، و در اخر از سامانه ۱۴۲۰ پیگیر شدم تا شعبه موردنظر تامین اجتماعی بهم زنگ زد میگه باید بیای تهران تا بیمه برقرار بشه! در صورتی که من بندر هستم و مسافت زیادیه و خرج زیادی هم برام داره که برم ، مگه قرار نبود بیمه بیکاری رایگان باشه ؟
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. دادخواست بیمه بیکاری می بایست از طریق سامانه جامع روابط کار ثبت شود و نیاز به مراجعه ارگان خاصی نیست.