در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام. من ۴ سال سابقه بیمه از یک شرکت رو دارم. البته  ۳ سال و ۱۱ ماه و ۲۸ روز واسم رد کردن.حالا تعدیل نیرو انجام دادن و من عدم نیاز گرفتم و برای بیمه بیکاری اقدام کردم اما هنوز در مرحله تایید هست. طی هفته جاری قراره شرکت دیگه ای استخدام بشم‌ خواستم ببینم اگر الان اطلاع بدم به بیمه و انصراف بدم باید دوباره چه مدت توی شرکت جدید کار کنم که بتونم بیمه بیکاری بگیرم؟ و یا اگر چندماهی از بیمه بیکاری استفاده کنم و بعد مشغول ب کار بشم باز هم میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟ چه مدت بعدش؟ حق استفاده از بیمه بیکاری از بین نمیره؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام درصورت موافقت کمیته   بیمه بیکاری شما برقرار می شود و اگر در حین بیمه بیکاری شما توسط شرکت قبلی  با معرفی اداره کار مجددا بکارگیری شوید و بعد از حداکثر سه ماه دوباره بیکار شوید می توانید بدون رعایت تشریفات جاری منتفع شوید ونیز اگر به درخواست شرکت غیر از سوی اداره کار معرفی شوید و مشغول کار گردید پس از چندی بطور غیر ارادی بیکار شوید بدون احراز شرایط جاری مجدد می توانید برخوردار شوید درصورتی که دستور العمل مشترک  مربوطه مجددا تمدید شود .

اگرقبل از برقراری انصراف بدهید و در کارگاه دیگری مشغول به کار شوید باید شرایط لازم ۶ماهه دائمی  و یا یکساله قراردادی  را در کارگاه جدید  احراز کنید در غیر اینصورت مشمول نخواهید بود