در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده در شرکتی مشاور با قرارداد مدیریت طرح با کارفرما به مدت قرارداد ۹ ساله  به مدت دوسال مشغول به کار بودم که نامه عدم نیاز اینجانب ابلاغ شده است وبا وجود باقی ماندن ۷سال از قرارداد این شرکت مشاور با کارفرما آیا بیمه بیکاری به بنده تعلق میگیرد؟یا بدلیل پروژه بودن ماهیت کار نمیتوانم ازبیمه بیکاری استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام درصورتیکه ماهیت کار موقت از نوع پروژه ای و عمرانی باشد وشما در پایان قرارداد خودتان یا پایان قراردادقسمتی از کار یا پایان کار بیکار شوید طبق فراز آخر بند یک تفاهم نامه مشمول برخورداری نخواهید شد

واگر در اثنای قرارداد یا هریک از موارد فوق با عنوان عدم نیاز بدون میل و اراده بیکار شوید با طرح شکایت به خواسته بازگشت به کار و داشتن حداقل ۶ ماه سابقه وتایید مراجع قانون کار و کمیته مربوطه می توانید برخوردار شوید