در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من ۵ سال در شرکتی مشغول به کار بودم که اسم شرکت و کارفرا تو ۶ ماه اخیر تغییر کرد اما جای شرکت و ماهیت و کار و حتی صندلی منم عوض نشد.حالا میخواستم بدونم بیمه بیکاری به من تعلق میگیره برای ۵ سال؟یا همین ۶ ماه اخیر محاسبه میشه؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
سلام بااستناد به مادتین ۲و ۳ قانون کار در صورتی که کارگاه واحد باشد ولو کارفرما تغییر نماید و یا بلعکس و یا کارفرما کار گاههای متعدد داشته باشد و هر از گاهی از یک کار گاه برای شما بیمه پرداخت شود اصل موضوع تغییر نخواهد کرد و شما مشمول بیمه بیکاری بوده و بر اساس استحقاق مدت بیمه پردازی اجباری از بیمه بیکاری منتفع خواهید شد