در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

روزبخير

تا اواسط فروردين ماه سال جاري مدير عامل شركتي بودم. از ابتداي خرداد ماه از كار اخراج شدم. براي بيمه بيكاري اقدام كردم. تامين اجتماعي مي گويد بايد حداقل يكسال از زمان مدير عاملي شما گذشته باشد تا بيمه بيكاري به شما تعلق گيرد. در حاليكه رابطه من با شركت رابطه كارگري- كارفرمايي بوده و 3درصد سهم بيمه بيكاري نيز پرداخت شده است. رابطه كارگري - كارفرمايي خود را اگر اثبات كنم، مي توانم بيمه بيكاري بگيرم؟ اين رابطه چگونه قابل اثبات است.
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام طبق دادنامه دیوان بیمه مدیر عامل اختیاری است درصورتی که نام شما در روزنامه رسمی مدیر عامل باشد و لیست بیمه شما هم به عنوان مدیر عامل ارسال شده مشمول قانون کار نبوده و بیمه بیکاری به شما تعلق نمی گیرد مدت مدیرعاملی حتی با پرداخت حق بیمه ۳ درصد بیکاری مشمول قانون کار نیست و رابطه کاری شما با کارفرما  از نوع وکیل و موکل است نه کارگری و کارفرمایی