در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام .به خانواده زندانی که دارای هفده سال سابقه بیمه است ایا بیمه بیکاری تعلق میگیرد؟؟؟؟
2 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه سوال خود را ناقص پرسیده اید در صورتی کارگر حداقل یکسال در اخرین کارگاه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد و ظرف 30 روز از تاریخ وقوع بیکاری درخواست بیمه بیکاری داده باشد و برقرار شود در صورتی که در حین استفاده از مقرری بیمه بیکاری بر اساس حکم صادر شده از سوی مراجع ذیصلاح بازداشت یا زندانی گردند در صورت صدور رای مراجع مذکور مبنی بر مجرمیت آنان،مشروط بر ان که متاهل نباشند پرداخت مقرری بیمه بیکاری متوقف می گردد و پس از گذراندن دوره محکومیت به شرط عدم اشتغال،با معرفی واحد کار و امور اجتماعی مجددا برقرار خواهد شد.