در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

بیمه بیکاری دانشجویی ایا به دانشجوی تحت تکفل پدر قابل پیگیری است؟
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

با عنایت به تبصره 2 ماده 7 آئین نامه اجرایی قانون بیمه بیکاری،بیمه شده بیکار موظف است در فواصل زمانهای تعیین شده در اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی حضور یافته و اعلام حضور کند.لذا به استناد قانون مذکور منع قانونی مشاهده نشده،مگر اینکه متقاضی موردنظر،در فواصل زمانی تعیین شده فوق الشاره قادر به حضور و غیاب و اماده برای اشتغال مجدد نباشد.