در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با سلام خدمت شما
من ۵ سال هستش جاهای مختلف سابقه بیمه دارم . حالا بعد ۵ سال الان به مدت ۶ ماه یه شرکت دیگه مشغول هستم.
آیا در حال حاظر امکان بیمه بیکاری برام وجود داره؟
چند سال تعلق خواهد گرفت؟
چون شنیده بودم از آخرین شرکتی که بیمه میشم باید حتما یک سالم بشه آیا این حقیقت داره؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

مهمترین و اساسی ترین فاکتور جهت دریافت مقرری بیمه بیکاری، بی ارادی بودن بیکاری است. با توجه به اطلاعات نوشته شده شما، چنانچه آخرین کارگاه محل کار شما پروژه ای نباشد، محق دریافت مقرری بیمه بیکاری می باشید.

و مدت دریافت مقرری شما، در صورت تاهل 18 ماه و در صورت تجرد 6 ماه می باشد.