در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

من جایی کارگر بودم و کارفرما کلا منکر کارگر داشتن شد و منم با کلی بدبختی تونستم ثابت کنم کارگرش بودم و در اخر براش هفت سال بیمه بریدن
حالا بین این سال هایی که براش بیمه بریدن من ۱ سال جای دیگر صبح تا ظهر مشغول شدم و ظهر تا شب پیش همون صاحب کارم
حالا کارفرما میخواد بجرم اخاذی از من شکایت کنه
مستندش هم اینه که من ۱ سال وسط این حکمی که بریدن جای دیگه بیمه بودم

ایا میتونه رای و نقض کنه ؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بعد از اثبات سابقه کار در هیأت های تشخیص و حل اختلاف که مرجع صالح به رسیدگی میباشند و محکومیت کارفرما به پرداخت حق بیمه ، طریقی برای طرح شکایت کارفرما باقی نمی ماند هر چند شما در مرحله رسیدگی اداره کار میبایست این موضوع را اعلام می کردید.