در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام.

کارگری در مجموعه ما مشغول کار بوده که حق بیمه و بعضا بخشی از حقوق بصورت دستی پرداخت شده. در پایان دوره کار یکساله فرم تسویه حساب امضا کرده به این مضمون که " تمام حقوق و عیدی و سنوات دریافت کردم و طلبی ندارم" ، اما به بیمه اشاره نشده.

صمنا  در مورد اشتغال کارگر هیچ قراردادی وجود نداشته.

آیا این کارگر می تواند ادعای حق بیمه (یا هر شکایت دیگری) کند؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

پرداخت حقوق و مزایا به کارگر، تنها از طریق ارایه اسناد مالی قابل اثبات است و اخذ گواهی از کارگر به هر مضمون_ به لحاظ حقوقی_ فاقد اعتبار است.

ادعای پرداخت نشدن حق بیمه از سوی کارفرما، مستند به ماده 148 قانون کار قابل پیگیری است.