در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.

بنده به مدت ۷۵روز کاری به صورت تمام وقت در استخدام شرکت تولیدی خصوصی بوده ام . باوجود کسر مبلغ حق بیمه از فیش حقوقی بنده ، مبلغ حق بیمه من در مهلت مقرر قانونی به سازمان تامین اجتماعی واریز نشده و اکنون اجازه فعالیت در شرکت را از بنده سلب نموده اند. ایا  با مراجعات قانونی مبلغ حق بیمه قابل وصول است؟؟؟ باتشکرفراوان
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با توجه به فعالیت شما در شرکت و تکلیف کارفرما به پرداخت حق بیمه طبق ماده 148 قانون کار ، باید حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شود .