در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
ببخشید میشه کمی روشنتر توضیع دهید یعنی من برای ان ۴سالی که بیمه نشدم برای اثبات آن با همان دو سه پرینت حسابی که از کارفرما چک حقوق دریافت کردم میتوانم اثبات کنم یا نه تمام حقوق این سالها را هر ماه یک چک حامل می دادند در وجه خود من ولی به غیر از سه چهارتا از آن چکها را ما بقی را همسرم نقد میکردند

اگه راهنمایی کنید که در جلسه رسیدگی با چه مضمونی صحبت کنم ممنون میشم با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

بیمه شما اجباری است و کارفرما می بایست حق بیمه مدت اشتغال شما را پرداخت نماید(موضوع ماده 148 قانون کار).پرینت حساب، فیش حقوقی، کارت بهداشت، قرارداد کار و یا هر نوع مدرک دیگری که اشتغال شما را ثابت نماید.