در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام و درود خدمت شما از بابت پاسخهایتان واقعا سپاسگزارم

من در فروشگاه پوشاک بانوان کار میکردم که از سال ۹۱ شروع به کار کردم و برج ۲/۹۸از کار بیکار شدم صاحبکار فقط از سال ۹۴ من را بیمه کرد

العان کارمان به وزارت کار رسیده و ایشان ادعا میکنند که من از همان سال ۹۴ مشغول کار بودم و از من جهت ادعام مدرک میخواهند ولی من فقط توانستم  ۲  سه تا از چک سال ۹۲ که به حسابم خابوندم پیدا کنم

بقیه چکها که حامل بودند را همسرم نقد کردند که با مراجعه به بانک گفتند باید خود صاحب چک اقدام به گردش حساب کند که این کار غیر ممکنه و اینکه ایشان با یک شماره حساب ولی در ۳ تا بانک مختلف چک میداد چون در اون پرینت حساب خودم عین اون ۳ فقره چک هر کدام مال یک بانک است ولی با یک شماره حساب حال چگونه میتوانم اثبات کنم البته آن برگه بانک را جهت اطلاع  در پرونده گذاشتم و پرونده به بازرسی رفته از شما جهت راهنمایی سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام

شما می بایست  ادعای خود را برمبنای دلایل اصحاب دعوی شامل اقرار  ،سند و امارات تحقیقات آیین دادرسی کار اثبات نماید .