در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
به مدت 5 ماه در یک شرکت تازه تاسیس با حقوق 700 هزار تومان کار میکنم . بهم قول داده بودن که بعد از دوره آزمایشی بیمه میشم ولی انجام ندادن و میگن هنوز کد کارگاه نگرفتیم . من چطور میتونم حق و حقوقمو بگیرم ؟ قرارداد ندارم و حقوقم به حسابم واریز میشد .

لطفا راهنماییم کنید .
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ،درصورتیکه که کارفرما علی رغم پیگریهای مکرر از پرداخت حقوق ومزایای قانونی شما امتناع می نمایند شما می توانید برعلیه کارفرما در خصوص الزام کارفرما به پرداخت حقوق ومزایای قانونی والزام به پرداخت حق بیمه ایام کارکرد در مراجع حل اختلاف اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل اقامه دعوی نماید