در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

من سه سال پیش یکی از دوستانم کار میکردم، و چون روابط دوستانه بود، قراردادی وجود نداشت(البته با هیچکس قرارداد نداشتند و معمولا از این کار طفره میرفتن) و در این سه سال به بهانه اینکه ما کد کارگاه نداریم و گرفتنش سخت هست از بیمه کردن من خودداری کردن.

در این سالها نه به من سنوات پرداخت کردن و نه حق بیمه رو بهم دادن. از فروردین سال جاری من اعلام کردم که نمیام و دیگه نرفتم.

حالا راهی وجود داره که بتونم اون سابقه بیمه م رو با وجود نداشتن قرارداد زنده کنم؟ یا میتونم شکایت کنم و بعد حق بیمه این سال ها رو ازش بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام
باتوجه با ینکه با ستناد ماده ۷قانون کار قرارداد شفاهی در قانون کار معتبر می باشدشما می تواند با استنا د ماده ۱۵۷ قاتون کار به ا داره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل مراجعه وبرعلیه کارفرما اقامه دعوی نماید ودر خواست حق سنوات خدمت ومابقی مزایای قانونی وتادیه حق بیمه ایام کارکرد را نماید مشاور روابط کار