در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
من چند روز پیش بیمه مشاغل آزاد ۱۲٪ رو همراه با سرانه درمان ثبت نام کردم. در زمان ثبت نام بدون این که از من درباره میزان درآمد ماهانه ام سوالی بپرسند، مبنای کسر حق بیمه من رو بر اساس دستمزد روزانه ۶۳,۶۸۰ تومان ثبت کردند در حالی که حداقل دریافت روزانه طبق قانون برای سال ۹۹ معادل ۶۱,۱۸۰ تومان است.

این یعنی بیمه برای امسال حدود ۱۱۰,۰۰۰ تومان حق بیمه بیشتری از من دریافت می کند!
پرسش من این هست که این دریافتی ۱۱۰,۰۰۰ تومانی اضافی بیمه چه تاثیری بر مستمری بازنشستگی من دارد؟
مگر نه این که معیار پرداخت مستمری به بازنشستگان بر اساس دو سال آخر پرداختشان محاسبه می شود؟ خب با این حساب آیا به نفع من نیست که پرداختی ام فعلاً بر اساس حداقل دستمزد ۶۱,۱۸۰ تومان باشد و فقط در دو سال پیش از بازنشستگی پرداختی ام به بیمه را ناگهان افزایش بدهم؟
بین کسی که پرداختش به بیمه را ناگهان در دو سال پایانی افزایش می دهد با کسی مثل من که از همین ابتدا دارم پول بیشتری به بیمه می دهم چه تفاوتی وجود دارد؟ آیا سر من کلاه رفته یا این کار برایم مزیتی دارد؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰۰ تامین اجتماعی دیگه مانند گذشته دوسال آخر را در نظر نمیگیرد که کسی بیاد ۲۸ سال حداقل دستمزد واریز کند بعد دوسال آخر حداکثر پرداخت کند طبق بخشنامه تامین اجتماعی میانگین ۵ سال آخر را جهت محاسبه مستمری در نظر میگیرد