در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید بنده تهران سرایدار ساختمانی هستم با توجه به اینکه منو بیمه نکردن خودم برای بیمه اختیاری ۲۶% اقدام کردم ک سال ۹۶ ماهی ۱۰۰هزار. تومن بابت بیمه بهم میدادن بهشون گفتم خیلی کمه و برای من سخته،،حالا برای سال ۹۷ اگ بخوام مبلغی از ساختمان بابت بیمه ازشون بگیرم طبق قانون چقد باید باشه ممنون از سایت خوبتون و وقتی ک میذارید
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ ابن موضوع شما حالت توافقی دارد در اصل کل حق بیمه شما را باید واریز کنند