در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
اینجانب سابقه 21 سال پرداخت بیمه اجباری داشته بعلاوه خرید سوابق دو سال سربازی و همچنین دریافت 4 سال بیمه بیکاری به طوریکه سوابق بیمه ایم 27 سال میشود. حال که مدت بیمه بیکاریم به پایان رسیده در صورتی که بخواهم مبلغ بیمه  3 سال آخر خدمتم را برای رسیدن به 30 سال و بازنشستگی به صورت بیمه اختیاری پرداخت نمایم با توجه به اینکه مبنای محاسبه مبلغ پرداختی بیمه اختیاری متقاضیانی که بیش از ده سال سابقه بیمه ای دارند بر اساس میانگین آخرین 360 روز کارکرد بیمه انان میباشد و پرداخت حق بیمه اینجانب به واسطه دریافت بیمه بیکاری به نسبت  55% بوده است  سوال اینکه برای این سه سال باقی مانده باید 26درصد ادامه همان دریافتی  55% بیمه بیکاری را ادامه دهم یا میتوانم 26 درصد از 100% حقوق فرضیم را به عنوان حق بیمه پرداخت نمایم.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام همانطور که اگر حقوق بیکاری شما به حداقل نمیرسیده سازمان مکلف بوده که حقوق شما رو به حداقل برسوند حال برای میانگین همان حداقل رو در نظر میگیرد نه بر اساس ۵۵درصد