در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
من به مدت ٢٢ سال بيمه اختياري داشتم . الان از حقوق بيكاري استفاده ميكنم . ولي ميخوام كه براي خودم ليست اختياري رد كنم . أيا ميتوانم حداكثر سقف اختياري رد كنم . مثلا بر مبناي حقوق ٤ تا ٥ ميليون
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام مبنای پرداخت حق بیمه برای افرادی که بیش از ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند عبارت است از میانگین دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه آخرین ۳۶۰ روز قبل از تاریخ تقاضا مشروط بر اینکه کمتر از حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در زمان تقاضا نباشد و برای افرادی که کمتر از ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند به انتخاب متقاضی بین حداقل و حداکثر دستمزد شاغلین خواهد بود.

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی