در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام
برای پدر من الان بیمه تاکسیرانی (حداقل حقوق) واریز میشه .

 من میخوام در کارگاهی کار کنه و میزان حقوق رو بالا ببرم (نه انقدر زیاد - مثلا 2 تا 3 میلیون) تا بتونم بعد از 1 سال بیمه اختیاری بکنم(مبنا رو بالا ببرم). و بعد از اون تا بازنشستگی بیمه اختیاری رو اددامه بدم تا کمی حقوقش بیاد بالا.
میدانم حقوق مستمری 2 سال اخره و مشکلی نیست باهاش.

سوال من اینه بیمه در محاسبه مبنای بیمه اختیاری علاوه بر 360 روز چه چیزی رو مبنا قرار میده؟ این افزایش مثلا تا 3 میلیون میتونه باعث بشه بیمه ما رو بیمه اختیاری نکنه و یا میزان مبنای حقوق رو بیاره پایین؟
ممنون از لطفتون.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

غیر از 360 روز مبنای دیگری نیست ولی صحت و سقم لیست کارمایتان در 1 سال قبل که چگونه چنین حق بیمه ای برای شما پرداخت شده است قطعا مورد بررسی قرار می گیرد و باید جواب منطقی وجود داشته باشد . تائید مبلغ بیمه اختیاری قطعا در اختیار شعبه و کارشناس های واحد امور فنی بیمه شدگان می باشد .

با تشکر