در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
پدر من 20 سال سابقه بیمه اختیاری با درصد 26 درصد دارد سوال من اینه ک  ایا با  پرداخت بالاترین درصد حق بیمه حقوق ماهیانه پدر باید همون 812000 باشد  یا بیشتر است
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام مستمری بازنشستگی در تامین اجتماعی ارتباط مستقیم با میزان سابقه بیمه و میزان حق بیمه پرداختی در 2 سال آخر دارد ولی با توجه به 20 سال سابقه پدر شما مشمول ماده 111 قانون تامین اجتماعی می شود و حداقل حداقل حقوق را دریافت خواهد کرد

در تعیین میزان مستمری قابل پرداخت به بازنشستگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، دو عامل سابقه پرداخت حق بیمه و حقوق و مزایای مبنای کسر حق بیمه، نقش اساسی را ایفا می کندبرای تعیین میزان مستمری متعلقه به هر فرد بازنشسته، پس از محاسبه متوسط مزد یا حقوق بیمه شده، عدد بدست آمده در سابقه پرداخت حق بیمه ضرب شده و سپس عدد حاصله بر ۳۰ تقسیم می شودمتوسط مزد یا حقوق بیمه شده نیز از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در آخرین دو سال اشتغال بیمه شده تقسیم بر عدد ۲۴بدست می آیدبه این ترتیب در واقع مزد یا حقوقی که بیمه شده در آخرین دو سال پایان کار خود دریافت می کند و حق بیمه ماهانه او بر مبنای آن محاسبه می شود، نقش مهمی در تعیین مستمری بازنشستگی دارد

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی

مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی