در دیوان عدالت اداری توسط (110 امتیاز)
با سلام

کارفرما در دو جلسه هیات تشخیص حاضر نشد و به رای ان هم علیرغم ابلاغ به مدیر عامل شرکت اعتراض تکرد و من اجراییه و توقیف اموال گرفتم ولی کارفرما با شکایت به دیوان دستور موقت توقف حکم گرفته است ومن با دادخواست به دیوان درخواست ورود شخص ثالث و رفع توقف فوری حکم را با توجه به طلب سنوات که در حکم بعدی امده و بیشتر از حکم قبلی است دادم و دادنامه ها و مدارک پیوست کردم ولی دیوان عدالت اداری رد دادخواست من را داده است و نوشته این حکم قطعی است.ایا به این رای می توانم اعتراض کنم؟در صورتیکه هنوز جواب شکایت کارفرما در دیوان نیامده است.

ایا با اعتراص الان بعد از صدور حکم دوباره می توانم اعتراض کنم همچنین با توجه به عدم رویت مدارک ارایه شده توسط کارفرما به دیوان و امکان جعلی بودن انها چطور می توانم پیگیری کنم
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
باسلام دوست عزیز با توجه به اینکه رای جنابعالی قطعی گردیده است تنها می توانید تقاضای اعمال ماده 79 دیوان عدالت اداری که مقرر داشته: در صورتی که رییس قوه قضاییه یا رییس دیوان، رای قطعی شعب دیوان را خلاف بین شرع یا قانون تشخیص دهند، رییس دیوان فقط برای یک بار و با ذکر دلیل پرونده را برای رسیدگی ماهوی به شعبه ی همعرض ارجاع می نماید که پس از تایید و بررسی ممکن است با تقاضای شما موافقت بشود یا نشود و در اینصورت جنابعالی به دلیل صدور دستور موقت باید منتظر رسیدگی و تصمیم شعبه رسیدگی کننده باشید که اگر رای به نفع شما صادر گردد و خواسته ی کارفرما اجابت نشود پس از صدور رای از دسستور موقت نیز رفع اثر می گردد و رای قابلیت اجرایی پیدا می کند

با احترام

الهه رامندیان

مشاور حقوقی