در دیوان عدالت اداری توسط (520 امتیاز)
سلام میخواستم ببینم اگه رای به دیوان بره چند جلسه اونجا داریم و زمان چقدر طول میکشه؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

بستگی به مورد دارد . معمولا غیر حضوری است و در صورت نیاز طرفین دعوت می شوند . آنجا هم هم بدوی دارد و هم در صورت اعتراض تجدید نظر .  . در زمینه مشکلات کاری و قانون کار بعضا این احکام اجرا نمی شوند . سعی کنید حتما از طریق هیات های تشخیص و حل اختلاف وزارت کار به نتیجه برسید .

با تشکر