در دیوان عدالت اداری توسط (180 امتیاز)

با سلام و احترام

همانطوری که استحضار دارید کارکنان مناطق ازاد، مشمو ل قانون کار و جزو مشمولان بیمه اجباری سازمان تامین اجتماعی هستند، بر اثر ضایع شدن حق استخدامی بنده در منطقه آزاد ارس و شکایت بنده از، مدیر عامل سازمان منطقه ازاد ارس، دستور جذب بنده را صادر کرد ولی معاون توسعه مدیریت سازمان از اجرای ان شانه خالی کرد، لذا بنده مجبور شده به دیوان عدالت اداری شکایت کنم ولی شعبه اول دیوان به استناد ماده 44 قانون مدیریت خدمات کشوری دادخواست بنده را رد کرد واین اواخر هم شعبه هشتم تجدیدنظر دیوان هم آنرا تایید کرد.

حال سئوال بنده اینه  که مطابق تصویبنامه شماره 1038/ت/28393 هـ مورخ 16/1/1382هیأت وزیران کلیه کارکنان سازمان های مناطق آزاد تجاری-صنعتی تابع مقررات قانون کار می باشند. همچنین به استناد تبصره4 ماده117(قانون مدیریت خدمات کشوری)  مقرر می­دارد که کارمندانی که با رعایت ماده124 مطابق قانون کار جمهوری اسلامی ایران در دستگاههای اجرائی اشتغال دارند از شمول قانون مدیریت خدمات کشوری مستثنی شده اند.باز برای تاکید بیشتر بر عدم شمول قانون مدیریت کشوری بر مناطق آزاد کشور ماده 65 احكام دائمي برنامه توسعه كشور و همچنین مطابق ماده112 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوري اسلامی ایران (با این توضیح که در زمان صدور دستور مدیر عامل سازمان به شماره7098/و91 مورخ17/5/91 در خصوص جذب بنده این قانون حاکمیت داشت) اشاره کرد که با آوردن عبارت(منحصراً)مقرر داشته که سازمان های مناطق آزاد منحصراً براساس قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاري- صنعتي و اصلاحات بعدی آن و قانون کار اداره می شوند.

مطابق ماده 5 قانون چگونگی اداره مناطق آزاد کشورکه در اینجا نیز عبارت (منحصراً)آورده شده است مقررمیدارد: هر منطقه(آزاد) توسط سازمانی که به صورت شرکت با شخـصیت حقـوقی مـستقل تشکیل میگردد و سرمایه آن متعلق به دولت است، اداره میشود. این شرکتها و شرکتهای وابسته از شمول قوانین و مقررات حاکم بر شرکتهای دولتی و سایر مقررات عمومی دولت مستثنی بوده و منحصراً بر اساس قانون چگونگی اداره مناطق آزاد و اساسنامه های مربوط اداره خواهنـد شـد. با این اوصاف و به علت مستثنی بودن مناطق آزاد کشور از قانون مدیریت خدمات کشوری، رد دادخواست بنده توسط شعبه اول دیوان به استناد ماده 44 قانون مدیریت خدمات کشوری و تایید آن رای توسط شعبه هشتم تجدید نظر دیوان، می تواند وجاهت قانونی داشته باشد. من چه کار حقوقی می توانم انجام دهم.ممنون

1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام وقتی رد دادخواست شما صادر شده است یعنی اینکه دیوان اعلام کرده رسیدگی در حیطه مانمیباشد یا اینکه اعلام کرده سلسله مراتب را طی نمایید اگر شما مشمول قانون کار میباشید اول از طریق اداره کار پیگیری نمایید بعد دیوان