در دیوان عدالت اداری توسط (100 امتیاز)
آیا امکان اعتراض در حین اجرای احکام رای قطعی هیات تشخیص  که به مرحله اجرا رسیده باشد  کارفرما میتواند در دیوان عدالت توسط اعتراض کند .
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله می تواند اعتراض کند و در صورت تائید در دیوان عدالت اداری پرونده دوباره در هیات های اداره کار با توجه به نظر دیوان بررسی مجدد می شود . البته اجرای حکم متوقف نمی شود .

با تشکر