در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
نمایش از نو توسط
بعد از صدور رای ابقای موقت توسط هیات حل اختلاف و اجرای رای در دادگستری، آیا کارگر میتواند به دیوان اعتراض داده و خواستار تغییر مفاد رای  شود؟ (البته حقوق و مزایای رای صادره هیات حل اختلاف، قبل از اعتراض به دیوان به کارگر پرداخت نشده بود فقط با اجرای دادگستری ابقا صورت گرفته بود)
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام بله امکان پذیر برای هر دو طرف دعوی وجود دارد اگر خواهان بعد ازرای اداره کار نسبت به اخذ مبالغ صادره در رای اقدام نمایید دیگر امکان اعتراض در دیوان عدالت را ندارد اما اگر رای را مسکوت نموده تا دیوان نتیجه اعتراض به رای راصادر نماید اتفاق صورت گرفته بلا مانع و قانونی و جز حقوق طرفین دعوی میباشد