در دیوان عدالت اداری توسط (420 امتیاز)
سلام رای هیات تشخیص بازگشت به کار و حق السعی بوده رای در حل اختلاف با گفته های کذب کارفرما  یکم از مبلغش کسر شد ولی تایید شد

سوال بنده اینه که ایا کارفرما رایی که به نفع من بوده و در حل اختلاف اصلاح جزئی مبلغ صورت گرفت و تایید شده ایا میتونه در دیوان اعتراض بذاره و رای را به نفع خودش کنه؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

ثبت دادخواست در دیوان عدالت اداری ، مانع از اجرای رای قطعی نخواهد شد. در صورتیکه کارفرما مدارک کافی داشته باشد میتواند با ثبت دادخواست و ارائه مدارک لازم و کافی ، نسبت به نقض رای اقدام نموده و در صورت نقض رای ، پرونده به هیات همعرض اداره کار ارجاع میگردد و مراحل رسیدگی انجام میشود.