در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

اگر فردی شش ماه در شرکت کار کند و قرارداد سه ماهه بسته شده باشد و سه ماه دیگر آن قراردادی بسته نشده و کارفرما قول بیمه را داده باشد و این کار را انجام ندهد , آیا پس از استعفا از کار حق بیمه و مرخصی های استحقاقی به وی تعلق میگیرد یا خیر ؟

از اردیبهشت تا آبان  کار کردم و پنج روز از مرخصی هام استفاده کردم .
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

علت قعع همکاری چه عدم نیاز باشد ، چه اخراج و چه استعفا باشد ، در هر صورت کلیه مزایای قانونی منجمله حق بیمه و حق مرخصی به کارگر تعلق گرفته و کارفرما میبایست پرداخت نماید