در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر.

بنده در یک کارگاه نجاری مشغول به کار هستم قرارداد و سفته بابت حسن انجام کار بهشون دادم,
به علت یک سری مشکلات دو نسخه نامه استعفا نوشتم به مدت یک ماه یکی به اداره کار دادم و یکی به کارفرما,
الان بعد یک ماه کارفرما میگه نامه استعفا به من ندادی نمیتونی ثابت کنی باید یک ماه دیگه بمونی,
درضمن با شناختی ک از ایشون داشتم موقع تحویل نامه استعفا صداشون رو ظبط کردم.

لطفا راهنمایی کنید ممنون.
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

شما باید یک نسخه از برگه استعفای خود را به تشکل کارگری در کارگاه یا ا اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل تحویل ورسید دریافت نماید