در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام
من حدود 12 سال در یکی از بانکهای کشور مشغول بکار بودم و متاهل هستم که در بهمن ماه سال 96 بدلیل تغییرات مدیریتی و پاره ای از مشکلات از من خواستند که بصورت صوری استعفا بدم وگرنه حکم اخراج را صادر میکنن و جای دیگه ای نمیتونم مشغول بکار بشم.

منم که آن زمان از شرایط تحقق بیمه بیکاری در خصوص غیر ارادی بودن ترک شغل و اینکه استعفا شامل این قانون نمیشود بی اطلاع بودم بزور مدیریت بانک مجبور به استعفا شدم هم من هم عده ای دیگر از همکاران.

حالا با این شرایط میخواستم ببینم راهی وجود داره برای استفاده ار بیمه بیکاری؟
با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه خودتون استعفا دادید بیکاری ارادی تشخیص داده میشود و مشمول بیمه بیکاری نمیشوید.ضمنا از تاریخ وقوع بیکاری تنها 30 روز مهلت برای درخواست بیمه بیکاری دارید.

برای دریافت راهنمایی بهتر لازم است اطلاعات کامل بیان شود،همچنین میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده کنید.