در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام مدت ۲۳سال در یک شرکت مشغول بکار هستم بخاطر مشکلات در حال حاضر دوسال حقوق ندادند اول برج ۸به شرط دادن معوقاتم استعفاه دادم ولی بعد ۳روز بخاطر نداشتن اعتبار هیات مدیره نامه دادن که به کار ادامه دهم و بیمه برج ۸هم واریز شد اول برج ۹اخراج شدم پرونده جهت بیمه بیکاری تکمیل کردم ولی تامین اجتماعی میگوید چون قبلا استعفاه داده ای به شما بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد خواستم راهنمای فرمایید با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

با سلام اگر استعفا قبل از اخراج بوده این حرف منطقی نمیباشد اما اگر این استعفا مربوط به زمان اخراج از کار میباشد درست گفته اما چه لزومی داشته که کارفرمای شما استعفای شما رو به اداره کار اراعه کرده یا به تامین اجتماعی.