در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام وقت بخیر،

در ماده ۲۱ قانون کار، استعفای کارگر به عنوان یکی از شرایط خاتمه قرارداد کار عنوان شده است. کارگر در هر صورت حق استعفا دارد. کارگر می بایست استعفای خود را کتبا به کارفرما اطلاع دهد و موظف است در صورت درخواست کارفرما تا یک ماه به کار خود ادامه دهد. در صورتی که کارگر حداکثر ظرف ۱۵ روز انصراف از استعفای خود را کتبا به کارفرما اطلاع دهد، استعفای کارگر منتفی است.

نکته: استعفا حتما باید کتبی باشد.
مثال: اگر کارگر در تاریخ ۹۷/۵/۱ استعفای خود را کتبا به کارفرما تسلیم نماید موظف است درصورت درخواست کارفرما تا پایان مرداد به کار خود ادامه دهد.

در صورتی که کارگر به صورت کتبی استفعا دهد، آیا امکان استفاده از بیمه بیکاری برای این شخص وجود دارد ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام، در صورتیکه علت قطع رابطه کاری ناشی از استعفای کارگر باشد بدلیل ارادی بودن ومغایر با ماده ۲ قانون بیمه بیکاری ،بیمه بیکاری  به وی تعلق نمی گیرد.