در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

سال 90  12 ماه بیمه داشتم و از بیمه بیکاری 6 ماه استفاده کردم
حدود 9 ماهه که بیمه هستم میتونم در صورت عدم نیاز از بیمه بیکاری استفاده کنم ؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در ابتدا اینکه چون سابقه فعلی شما در شرکت مورد نظر کمتر از یکسال هست ، میبایست از طریق دادخواست در مراجع حل اختلاف اقدام به طرح دعوا نمایید که پس از رای قطعی مبنی بر عدم نیاز از جانب کارفرما از بیمه بیکاری استفاده نمایید.

در خصوص سابقه 12 ماهه شما ، اگر از حق بیمه بیکاری خود بطور کامل استفاده کرده باشید ، دیگر امکان مجدد استفاده از بیمه بیکاری نمیباشد. مگر اینکه در دوره اول از بیمه بیکاری خود بطور کامل استفاده نکرده باشید که در اینصورت ما به التفاوت آن به شما تعلق خواهد گرفت.