در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام وقت بخیر

بنده در یک کارگاه حدود 7 ماه بیمه دارم و غیر از این هیچ جا سابقه بیمه ندارم
اخر سال 98 تعدیل نیرو شدم و خیلیای دیگه نامه عدم نیاز بهم دادن برای بیمه بیکاری اقدام کردم برای بعضا واریز کردن
ولی برای بعضیا نه بهم گفتن آخرین قرارداد شرکت رو بیار قرارداد سه ماهه بود از 10/1 تا 12/22 که تعدیل نیرو شدم بردم تامین اجتماعی گفتن باید کمیسون تشکیل بشه

میخواستم بدونم با این شرایط بیمه بیکاری بهم تعلق میگیره
اگه پروندم تایید نشه چه راهی هست واسه اعتراض و گرفتن بیمه بیکاریمتاهل هم هستم

بیمه در کارگاه (خط تولید شرگت موبایل ) بصورت روزانه رد میشد زمانی که کار هست میفرستن دنبالمون زمانی که نیست آف میکنن
ممنون میشم راهنمایی کیند
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
خیر ۰۰۰ باید حداقل یک سال سابقه داشته باشید