در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

من در شرکت نیشکر هفت تپه کار این شرکت به من بابت سه روز غیبت اخراج کرده اند و از آن زمان بنده دنبال نامه نگاری و بازگشت به کار بوده ام...آنها نامه بازگشت من را میدادند دوباره سنگ جلوی پام مینداختند الانم ک دارم نامه مینویسم ب من گفته بودن برگرد سرکار...حتی کار ورود و خروج شرکت را میزنم نام و مشخصات کاری من میاد بالا یعنی هنوز جزو اعضای شرکت ب حساب می آیم...من الانم بصورت معلق در شرکت هستم...حتی مطالبات پیش شرکت دارم.دیگه حوصله قول و وعده های دروغ ندارم...الان اگه برم تسویه حساب بکنم و نامه استعفا و و تسویه ببرم با توجه به شرایطم که شرکت برایم پیش اورده میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم...اگه اون موقع بهم نامه های بازگشت و نامه نگاری نمیکردن قانون بیمه بیکاری میدونستم ک 30 روز فرصته از اخرین بیمه ولی با شرایطی ک توضیح .دادم ک معلق هستم چکار میتوانم بکنم...ایا ب من تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام ، بدلیل اینکه استعفا از مصادیق بیکاری با میل واراده می باشد ومغایربا مفاد ماده ۲ قانون بیمه بیکاری می باشد نمی توانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده نماید ،