در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (580 امتیاز)
بنده حدود شش ماه در کارگاهی مشغول به کاربودم

و به بهانه های مختلف کارفرما مثل ندارم بدم چک دارم کرونا امده وضع بازار خرابه و ... تو این مدت هیچ حقوقی دریافت نکردمو در نهایت ترک کار کردم،

حالا که برای شکایت به اداره کار رفتم به من می گوید تو که قرار داد کار نداشتی من هم اصلا منکر حضور تو می شوم و نمی توانی اثباتی کنی من هم صدای او را حین صحبت ضبط کردم.

همچنین او پیامک هایی راجع کارگاه و کار به من داده است.

می خواستم بدانم ایا ضبط صدای کارفرما و پیامک های او می تواند سندی باشد یا با توجه به این که قرارداد کار ندارم راه به جایی نخواهم برد.
2 پاسخ
توسط (380 امتیاز)
با سلام به این موارد و ادله نیاز نمیشود اما اگر نیاز شد حتما قابل قبول خواهد بود.شما یک میتوانید یک شاهد به عنوان شخصی که شهادت بدهد شما در مدت زمان معلوم درکارگاه نامبرده مشغول بکار بوده اید جهت اثبات اشتغال به کار شما معرفی کنید.ولیکن شخص نامبرده باید در آن کارگاه مشغول به کار میبوده.
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 87آیین دادرسی کار اثبات رابطه کارگری و کافرمایی بر عهده کارگر است. ضبط صدا دلیل و مدرک در اداره کار محسوب نمیشود ولی پیامکها و سایر مدارک را ارائه نمائید و تقاضای بازرسی و تحقیق نمائید.