در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من حدود 20ساله در کارگاهی مشغول به کار هستم که 10سال از اون به صورت موقت و ده سال دیگه تمام وقت که فقط بیمه 10سال تمام وقت برام رد شده و ده ساله اول که قبل از خدمت سربازی بوده چیزی برام رد نشده. حالا اگر بخوام برا ده سالی که بیمه برام رد نشده پیگیر بشم راهی هست؟ شاید بتونم تایید کارفرما رو هم بگیرم و حتی استشهاد عمومی هم باتوجه به کارم میتونم بگیرم چون کارم یه جوری هسته که همه محل منو میشناسن
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام و احترام

تنها در صورت دلشتن مدارک متقن و مثبته می توانید در سازمان تامین اجتماعی فرم ادعای اشتغال را تکمیل نمایید و پس از بررسی مدارک مورد تایید قرار گیرد

شایان ذکر است استشهاد و اقرار کارفرما دلیل قابل قبولی از ناحیه سازمان تامین اجتماعی  واقع نمی شود