در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

پرداخت حق بیمه و جریمه آن برای کارگری که از روی اجبار و به دستور کارفرما، مدتی از کار معلق شده و حقوقی نیز بابت عدم انجام کار در آن زمان دریافت نکرده به عهده کیست؟

آیا میتوان بدون داشتن فیش حقوقی به علت عدم دریافت حقوق، فرم ادعای سابقه دریافت و کارفرما را ملزم به پرداخت حق بیمه کرد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

با سلام

چنانچه کارگر مدعی پرداخت حق بیمه ایام تعلیق میباشد ، ابتدا میبایست در اداره کار محل انجام خدمت دادخواستی با موضوع بازگشت بکار و دریافت حق السعی ایام تعلیق ثبت نماید. در صورت احراز و تائید اداره کار و تکلیف کارفرما به پرداخت حق السعی و حق بیمه ، کارگر مستحق حق بیمه میباشد.