در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
با سلام خدمت کارشناسان محترم

 برادر بنده بر اثر صانحه تصادف فوت شده و یک فرزند شش ماهه و همسر میباشد و پدر متوفی فوت کرده و مادر در قید حیات هست تقسیم بندی به چه صورت هست ممنون میشم کمکم کنید

ایا به خواهر و برادر هم تقسیم میشود ؟
1 پاسخ
توسط (18,390 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش امور حقوقی و کیفری

همچنین، می توانید با انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور خود از طریق لینک زیر از تیم مشاوران بیدبرگ به تعداد نامحدود مشاوره تلفنی تخصصی دریافت کنید:
انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور>>