در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
پدرم در اثر تصادف فوت شده و بیمه ثالث هم خودرویی که بهش زده داره چطور میشه در حداقل زمان از شرکت بیمه دیه فوت گرفت؟ در ضمن دارایی پدرم کمتر از یک میلیون می باشد

مدارک مورد نیاز جهت ارائه به بیمه چیست؟
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

مطابق مواد قانون جدید شخص ثالث   از جمله ماده 36 شما میتوانید در صورت مشخص بودن مقصر حادثه و بیمهنامه معتبر  با نظریه کارشناسان پلیس جهت دریافت دیه  به  شرکت بیمه مراجعه کنید ولی به یاد  داشته باشید  اصل گواهی انحصار ورثه نامحدود جزو مدارک الزامی است که شما باید به شرکت بیمه ارایه دهید