در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید.

در حال حاضر رای قطعی برای تصادف منجر به فوت برای ما صادر شده و حدود 32 روز از صدور رای و تحویل به بیمه گذشته اما بیمه هنوز خسارت رو پرداخت نکرده. دیروز به بیمه مراجعه کردم و گفتم با استناد به ماده 33 باید جریمه دیرکرد پرداخت کنید. اما به من اعلام کردن ماده 33 فقط شامل بیمه نامه هایی میشه که از 23 مرداد 96 به بعد صادر شده باشن.! و صدور بیمه نامه شما 12 مرداد هست پس جریمه دیرکرد در پرداخت به شما تعلق نمیگیره.

 آیا این موضوع درسته یا متصدی بیمه میخواد بپیچونه
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)

با سلام

در قانون شخص ثالث مصوب 1395 و 1387 آمده است که شرکت بیمه گر موظف است از تاریخ قطعیت رای تا 15 روز خسارت زیاندیده را پرداخت نماید و شما می توانید جهت جریمه تاخیر، درخواست پرداخت غرامت تاخیرتادیه (جریمه دیر کرد) در نزد مراجع قضایی مطرح نمایید تا به حق و حقوقتون برسید .و از کارشناس مربوطه بخواهید که ماده قانون یا آیین نامه مربوطه را به شما نشان دهد که چرا جریمه دیرکرد شامل شما نمی شود .