در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در برج 5 امسال تصادفی منجر به فوت داشتم که در تاریخ 11/15 امسال حکم نهایی بر پرداخت نصف دیه از سوی بیمه گر نبده صادر گردیدو امروز از دادگاه تماس گرفته و بنده مدارک را برای شرکت بیمه بردم اما شرکت بیمه دی می فرمایند چون دیر آورده شده قبول نمی کنیم و باید تفاوت دیه سال را از خودتان پرداخت کنید ممنون میشوم راهنمایی بفرمائید

با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

در قانون بیمه ثالث ۹۵ عنوان شده در سوانح منجر به فوت بیمه گر میتواند بدون رای دادگاه با قائم مقام قانونی  متوفی نسبت به پرداخت دیه توافق نماید

ضمنا بیمه گر بعد از سانحه از میزان دیه  نهایی که دادگاه به آن رای خواهد داد آگاه بوده و می توانست برای جلوگیری از اختلاف دیه ۹۶و ۹۷ آن را به حساب صندوق دادگستری واریز نماید و رسید ان را به دادگاه تحویل دهد .

به هر حال شما مسئولیتی از این بابت ندارید