در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب سال گذشته تصادف کردم و پرونده به دادگاه رفت و در  اوایل مرداد ماه  منجر به صدور حکم از طرف دادگاه تجدید نظر شد اما با وجود گذشت بیش از یک ماه از قطعیت حکم بیمه با این بهانه که از طرف اجرای احکام چیزی به آنها ابلاغ نشده از پرداخت دیه خود داری میکند

میخواستم ببینم مهلت 15روزه بیمه برای پرداخت از تاریخ درج حکم دادگاه تجدید نظر در سامانه سنا قوه قضاییه شروع میشود یا از تاریخ ابلاغ حکم از طرف اجرای احکام قوه قضاییه به بیمه.
من از چه طریق میتوانم از تاریخ ابلاغ حکم از طرف اجرای احکام مطلع شوم و اگر اجرای احکام  باز هم در ابلاغ حکم تاخیر کند به کجا میتوانم اعتراض کنم
2 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

در صورتی که رای قطعیت یافته باشد مراحل بدوی و تجدید نظر را طی کرده باشد)  مهلت پانزده روزه برای پرداخت دیه از تاریخ ابلاغ رای به ایشان محاسبه می گردد. در صورتی که در سامانه ثنا این موضوع برای شما قابل مشاهده نباشد باید به شعبه مربوطه پرونده خود در اجرای احکام مراجعه و تاریخ ابلاغ رای را با توجه به مدارک و مستندات پرونده از مسئول دفتر شعبه جویا شوید. سپاس از همراهی شما.