در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام من سال 95تصادف کردم تا الان سال 97رای نهایی صادر شد ودادگاه به من گفت که به  بیمه ایران برم حکم رو به بیمه فرستادن ایا دیه من طبق چه سالی باید محاسبه شود؟ و دادگاه به من گفت پرونده فرستادیم بیمه الان بیمه به من میگه باید پرونده درست بکنی من چکار باید بکنم تشکر اگه راهنماییم بکنید
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... اول اینکه پرداخت دیه بر اساس قانون یوم الاداء میباشد. یعنی دیه شما به نرخ سال 97 باید پرداخت شود. دوم اینکه بابت تشکیل پرونده شما باید لیست مدارک مورد نیاز را با توجه به شرایط کلی پرونده از بیمه گر درخواست کرده و نسبت به تهیه ی آن اقدام کنید.