در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.ما با ماشین پدرم ک سندش هنوز ب اسم پدرم نشده بود سال 1386 از جاده منحرف شدیم و در این تصادف مادرم و برادرم فوت شدند خودمم دستم شکست اما پدرم دنبال دیه و پرونده سازی نرفتن و منم ک سنم کم بود بلد نبودم الان ک نزدیک ب یازده سال گذشته آیا میتوانم بروم پیگیری کنم برای دیه فوتی برادر و مادرم و شکستگی دستم یا نه ؟ ب ذکر هست من موقع تصادف دوازده ساله بودم الان بیستو چهار سالمه و مدارک مورد نیاز هم جمع آوری کردم شامل بیمه نامه مدارک ماشین و مدارک رانندگی کروکی صورتجلسه پلیس و بیمارستان و فوتی برادر و مادرم موجوده . ماشین بیمه نامه شخص ثالث پارسیان داشته.
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی  .... بیمه نامه های صادره قبل از قانون مصوب سال 87 طبق قانون زمان خود قابل رسیدگی است. در ضمن موضوع خسارت شما مشمول مرور زمان بیش از دوسال گردیده و غیرقابل جبران از سوی بیمه گر میباشد.