در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
موتورسواری هستم که در اثر افتادن در چاله که توسط شهرداری ایجاد شده بود از موتور زمین خوردم و دچار شکستگی ساق پا از دو ناحیه شدم. آیا میتوانم هم از شرکت بیمه خسارت دریافت کنم و هم از شهرداری؟

اگر تنها از یک منبع میتوانم دیه دریافت کنم کدام بهتر و راحت تر و سریع تر است؟ آیا مبلغ پرداختی یکسان است؟

ممنون از سایت خوبتون.
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

برای هر ضرر که ایجاد میشود فقط یکبار میتوان درخواست جبران کرد

طبق قانون بیمه ثالث ۹۵ ببمه گر تمام خسارات شما رو پرداخت مبکند و به نسبت تقصیر شهرداری در وقوع حادثه به آن مراجعه میکند .