در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام لطف بفرمایید مراحل دریافت دیه جرحی از هنگام پایان طول درمان و دادن کیفر خواست از طرف دادسرا تا حکم قطعی دادگاه و گرفتن ازبیمه را شرح دهید ممنون
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)

دوست من سلام

در پرونده های مربوط به تصادفات جرحی پس از ختم طول درمان مراحل زیر انجام میگیرید

  1. ارسال نظر نهایی پزشک قانونی
  2. تشکیل دادگاه بررسی با حضور مقصر زیاندیده و نماینده شرکت بیمه
  3. صدور رای بدوی
  4. چنانچه طرفین به رای اعتراضی نداشته باشند رای قطعی میشود
  5.  ابلاغ رای و تکمیل پرونده در شرکت بیمه
  6. پرداخت دیه تا 15 روز پس از تکمیل پرونده در شرکت بیمه