در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشی خدمت شما

یک سوال از خدمت شما داشتم لطفٱ پاسخ دهید.

من یه زیاندیده تصادف هستم پروندم در دادگاه در حال پیگیری بود که دادگاه یه تاریخ برای من تایین کرده برای دادن رای. آیا این همون رای قطعی دادگاه یعنی بعدش ارجاع میشه به بیمه برای گرفتن خسارت ؟ اگر اینجور باشه چقدر طول میکشه دادگاه رای رو به بیمه ابلاغ کنه؟

ممنون میشم جواب بدین
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
باسلام .....در حالت طبیعی تا یک هفته پس از آخرین جلسه دادگاه رای نهایی صادر و به طرفین ابلاغ میشود و درصورت عدم اعتراض پس از مهلت 20 روزه  رای صادره قطعی و لازم الاجرا میباشد. پس از طی این مراحل و تکمیل پرونده در شرکت بیمه می بایست شرکت بیمه تا 20 روز پس از قطعیت رای نسبت بپرداخت مبلغ خسارت اقدام کند.