در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
  1. بله اصل نسخه قراردادیکساله دردستم هست.بله مهروامضای کارفرماموجودمیباشد.
  2. تاریخ اخراج2ابان98 تاجلسه اسفندماه98 که پرونده دردست بازرسی جهت اعزام بازرس به محل کارگاه میباشد.
  3. درسوال قبلی نوشته بودم که1میلیون تومان
  4. بدون بیمه

درجلسه هیات تشخیص بنده به قاضی گفتم که به استنادماده25قانون کاروبند د ماده21قانون کارحکم بازگشت به کارمیخواهم واماده به کارهستم.کارفرماهم زرنگی کرده بودوبرعلیه من توسط کارگران ومشتریان شرکت درکاغذامضاجمع اوری کرده بودکه بنده درمحل کارحرفهای توهین امیزمیزنم.

اخراج درهیات تشخیص درعین ناباوری موجه شدهردواعتراض کردیم به رای وبه هیات حل اختلاف رفتیم درنوبت اول ودوم کارفرماعمدانیومددرجلسه هیات حل اختلاف هرچه به قاضی گفتم کارفرمابااخذشهودکه برخلاف رویه ایین دادرسی کارهست میخوادمانع صدورحکم بازگشت به کارمن بشه ومن به استنادماده25قانون کاروبند دماده21 قانون کارحکم ابقابه کارمیخوام واماده به کارهستم.

بنده ازتاریخ اخراج دربلاتکلیفی بودم وخسارت وضرروزیان دیدم.هرچی بنده به قاضی گفتم وازخودم دفاع کردم به بارش نرفت وگفت بازرس به محل کارمیفرستم جهت تحقیق ازمحل کار.بنده نیزگفتم که کارگران ومشتریان خودکارفرمادرمقام تشخیص صالح بودن یانبودن بنده نیستندوکارفرماباحقه ونیرنگ میخوادمانع صدورحکم بازگشت به کارمن بشه والباقی قراردادهنوزمانده وازدینش میخوادفرارکنه.نوبت سوم21اسفند98هستش.
لطفامیشه کمکم کنید.

1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

لازم است درخواست بدهید تا بازرسی در معیت (همراهی ) شما انجام پذیرد تا نگران تبانی کارفرما و بازرس نباشید.

ضمناً لازم است بدانید در صورتی که از تاریخ ابلاغ رای هیات حل اختلاف اداره کار مربوطه بیش از سه ماه نگذشته باشد این رأی قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری است. ضمناً اگر رآی صادره خلاف مقررات قانونی باشد دیوان عدالت این رای را نقض خواهد نمود.