در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام با 54سال سن و حدود هشت سال سابقه بیمه از سال 69 تا الان (کارکرد مقطعی) اخرین کارکردم از اول فروردین تا اخر مهر در یک رستوران بمدت 216روز بوده که از اول ابان ماه بدلیل رکود بازار ناخواسته بیکار شدم و نامه عدم نیاز از محل کارم داده شد و حقوق 7ماه کارکرد که نقدی دریافت میکردم حالا در فرصت یک ماهه به اداره کار گزارش و خواهن بازگشت به کار و یا دریافت بیمه بیکاری که تا حال استفاده نکردم شدم آیا امکان برگشت به کاری دیگر و یا دریافت بیکاری تا پیدا کردن کاری را دارم یا نه چون روزها بسرعت سپری و هزینه زندگی تلنبار میشه

ممنون از سعه صدر و پاسخ شما
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام متاسفانه با ۷ماه سابقه بیمه بیکاری به شما تعلق نمیگیره آخه تامین اجتماعی اعلام کرده بایستی درآخرین کارگاه حداقل یکسال سابقه لازم است اگر شما بتوانید به کار بازگردید  این به نفع شما میباشد وچنانچه در محیط کار شکستگی برای شما بوجود آمده باشه وشما تحت بیمه مسولیت باشید به شما تعلق میگیرد